Åk på charter från hela Sverige

Att åka på charterresor innebär behagliga resor, välplanerade och med hela paketet inbakat i priset. Du kan välja sol och bad, storstad eller varför inte en skidsemester och äventyr. Möjligheterna är många och det finns en resa som passar de allra flesta, det gäller bara att välja rätt.

hand-holding-christmas-fly-air-tickets-over-white

Charterresor avgår dagligen från de stora flygplatserna i Sverige, där Arlanda och Sturup har flest avresor. Eftersom Sverige är ett avlångt land med många mils avstånd mellan olika orter och dessa större flygplatser, behövs transporter mellan. Det bekvämaste och snabbaste sättet är så klart att flyga, men du kan också välja att åka tåg eller buss och alternativt ta bilen själv.

Att ta bilen kan innebära en resa på flera timmar, där du kallt får räkna med upp till sju timmar i bil exempelvis, mellan Umeå och Stockholm. Med tanke på de långa avstånden, kan en charterresa, funnen på en avreseort närmare hemorten, vara lösningen. Ofta erbjuds dessa en specifik period och med begränsad avresa till kanske en gång i veckan. Biljetten blir i regel något dyrare, men man slipper att forsla sig fram och tillbaka till de stora flygplatserna och sparar på så en hel del tid.