Bra golfresor – Spanien

Att spela golf är för många det absolut bästa i livet. Att få göra det på semestern på perfekta banor med garanterad sommarvärme gör saken ännu bättre. Genom att åka till Spanien på hösten förlängs golfsäsongen och avslutas med golf på högsta nivån.

El Rompido

Ett populärt resmål för golfare är El Rompido. Staden är en charmig och pittoresk liten fiskeby som blivit mer och mer populär bland golfare. Detta tack vare de två mycket fina banorna varav en till och med var värd på finalen på den spanska touren.

strandIsla Canela

Isla Canela är en av öarna som framförallt är känd för dess långa och fina stränder. Men även golfen och andra sporter står högt i kurs. Många tycker om att vandra i de fina grönområdena som en paus från citylivet eller värmen på stranden. Golfbanan är en s.k parkbana vilket betyder att den är extra lätt att gå på. De som hellre vill testa på banan på Costa Esuri kan göra detta med lätthet eftersom banan bara ligger en kvart från Isla Canela.

Punta Umbria

Punta Umbria är en liten stad som ligger belägen vid havet. Staden har en lång historia som sträcker sig bak till romartiden och det som den mest är känd för är att stadskärnan ligger så nära stranden. Endast några hundra meter behöver solälskaren gå för att komma från stranden in till stadskärnan. Banan La Monacilla är designad av Maria Olazabal och är öppen året om. En mycket platt bana vilket gör den enkel att gå för alla.