På solsemester

Drömmer du dig bort mot en härlig solsemester? Egentligen behöver du inte drömma speciellt mycket när du faktiskt kan befinna dig på Kanarieöarna och Teneriffa om du imorgon sätter dig på ett plan som efter några timmar tar dig till drömstranden där du direkt kan känna havsbrisen svalka dig medan du sippar på en piña colada.

Teneriffa - Puerto de la Cruz

Teneriffa

Teneriffa är mångas favorit då den ger dig mer natur och grönska än någon av de andra Kanarieöarna samtidigt som den erbjuder en bred gastronomi med mat från både Spanien och Nordafrika.

Turkiet

Bara några timmar sydöst ut från Sverige kan du besöka Turkiet och enastående semesterorter såsom Alanya och Antalya som inte bara bjuder på världens bästa kebab utan även kritvita stränder som du aldrig får nog av.

Grekland

Varför inte besöka Grekland och dess makalösa ölandskap med pärlor som Korfu, Rhodos, Kreta och Mykonos. Njut av kvällssolen medan du äter en typisk grekisk måltid med en fetaostsallad med vinäger som förrätt och en förträfflig Souvlaki som varmrätt.

Asien

Vill du åka ännu längre bort till några av världens vackraste stränder med de allra romantiska laguner som existerat så är Thailand det optimala stället för solsemester. Ta en tur till de mindre turismexploaterade delarna norrut i landet. Här hittar du stränder som du aldrig kunnat föreställa dig ens i dina vackraste drömmar!

Se till att dina drömmar blir verklighet om du kört fast hemma eller på jobbet och när dagarna känns alldeles för mörka. Ta dig i kragen och åk för att möta solen på riktigt. Du kommer sedan att komma tillbaka som en ny människa och med ett skinande leende på läpparna!