Slappna av och njut av solen i vinter

Vem drömmer sig inte bort till varmare breddgrader under vinterhalvåret? Att kunna ta semester och fly vardagen för att ligga på en strand och läsa en god bok eller dricka en svalkande drink är drömmen för många. Se till att vara förberedd med snygga, välsydda badkläder som du känner dig bekväm i.

Må bra av behaglig värme i Spanien eller kanske i Thailand, när andra huttrar och fryser. Packa ner sommarkläder, solkräm och bikini för lata dagar på stranden och festliga kvällar vid poolen. Bikinikollektion och strandplagg med många olika stilar att välja mellan är det bästa att kika efter innan du reser iväg på semester.

Pigga upp dig med en solsemester i vintertider

Strand- och poolhäng med vänner och familj är mysigt och avslappnande. Under vintern är det många som tar D-vitamintillskott, andra passar på att boka in en solresa och låter solens strålar värma deras kroppar och samtidigt bilda vitamin D i huden . Komplettera med en unik, feminin strand-look som bidrar till en fashionabel känsla.

Snygg design och varma vindar

Svep fram i soluppgångens sken i bikini eller badräkt från kreativa kollektioner, i vackra levande färger och mönster, med ett leende på läpparna. En vintersemester gör under för hälsan och välbefinnandet enligt många experter. Glöm inte att ta med minst två set badkläder för strand respektive pool. Figurformad, halterneck eller bandeau, du bestämmer.