Sportresor

Är du sport intresserad och älskar live matcher och tävlingar? Då skulle vi rekommendera dig att boka en sportresa. Utbudet på sporter är många och det är bara ditt egna intresse som sätter gränserna. Fotboll, tennis eller Formel 1, vilken resa väljer du?

 

Idag finns det speciella företag och arrangörer som inriktar sig just på sport och evenemangsresor, allt för att det ska bli så enkelt och smidigt för kunden som möjligt. Företagen har ofta säkra och flexibla lösningar för att just du ska få den resa och den upplevelse du önskar. Denna resa blir lite utöver det vanliga, något som vi här på Alquima gillar. Dessa resor kan du göra tillsammans med kompisgänget eller varför inte med familjen även om inte alla är lika sportintresserade. Det finns ju så mycket mer att göra i dessa städer även för dem som inte är intresserade av just fotboll eller racing. Det hela blir en fantastisk upplevelse för alla med shopping, bo på hotell, njuta av landets kultur och äta en bit god mat. Något alla kan leva på länge, ett härligt minne att plocka fram när vardagens tristess smyger sig på igen.

Fotbollsresor

Arena

Är du fotbollsfantasten som älskar spänningen och atmosfären som skapas på live arenorna under match, då skulle en fotbollsresa vara något för dig. Vi har hittat ett företag som heter Go Sport Travel som erbjuder riktigt bra fotbollsresor till riktigt bra matcher och arenor. Resan brukar inkludera flyg tur och retur, hotell och matchbiljetter. Företaget är erfaren i branschen och är mycket flexibla för att du som kund ska få uppleva det bästa på din resa. Gillar du Premier League kan du nu boka en resa för att uppleva  Chelsea FC mot Manchester United, 18 januari 2014. Du hittar deras fotbollsresor på http://www.gosporttravel.com/fotbollsresor/. Dra ihop gänget som du brukar se de stora fotbollsmatcherna med hemma i tv soffan eller på sportpuben och känn pulsen och stämningen på plats istället. Det blir en upplevelse ni aldrig glömmer.

Formel 1

Är du istället den som gillar motorer och fart? Då passar en resa i Formel 1:s tecken dig. Säsongen är sedan mars igång och det finns idag många bra Formel 1 resor att boka, ända fram till november. Även dessa resor finns att boka via Go Sport, vilka sticker ut med bra priser och smidiga, flexibla res paket.  En resa som idag ligger ute är Italy GP – Monza den 8 september. Ta med dig vännerna eller famliljen och boka du med, du hittar denna paket resa här. Upplev mullret, farten och adrenalinkickarna som sporten frammanar på plats och behåll känslan hemma framför nästa tävling på tv.

Hästresa

RidningÄr du istället intresserad av att uppleva mer djur och natur i en härlig kombination med sport skulle en hästsport resa vara något för dig. Idag finns rid resor till många olika platser runt om i världen och det finns resor av olika former, bland annat ;

  • Långritter med fartfylld ridning som ger en naturupplevelse
  • Ridning, spa & relax
  • Kurser i dressyr, hoppning, fälttävlan eller western
  • Boskapsdrivning på ranch

Vi har hittat ett företag som heter Häst & Sport Resor som är ett erfaret företag med många års erfarenhet i branschen. I resorna ingår flyg tur och retur, boende och olika former av ridning. De har en trevlig resa till Spanien, Mallorca där du som dressyrryttare kan gå en intensivkurs på Spaniens egna hästar, den andalusiska hästen. Denna ras är både vacker och trevlig att rida och de är utmärkta läromästare för dig som vill utvecklas i sadeln.

Det finns alltså många möjligheter till minnesvärda sportresor och ännu fler sporter finns givetvis också att tillgå om man letar runt lite.