Weekend i London

Varför inte göra ett besök i London, denna fantastiska metropol som så många pratar gott om. En weekend i London kanske inte räcker långt men du hinner i alla fall med några sevärdheter och uppleva Londons puls något.

London

Som sagt du kanske inte hinner med allt för mycket under ett weekends besök i London men några saker måste du bara uppleva

  • Musikal – har du ett intresse för musik och just musikaler så är ju London stället du ska åka för att uppleva just musikaler. Det finna massor av härliga upplevelser när det kommer till musikaler och shower i London så passa på att boka detta. Vad sägs om Jersey Boys, Les Misérables eller varför inte Abbas Mamma Mia på plats i London.
  • Mat – har du inte upplevt äkta Engelsk Fish & chips så är detta ett måste. Nästintill en nationalrätt som om den ska upplevas så är Poppies det stället du ska besöka för att avnjuta en god Fish & chips. Det finns massor av olika ställen där du kan uppleva kulinariska rätter, så är du gourmand så kan du lätt hitta dina egna favoritrestauranger i London.
  • Sevärdheter – Det finns mycket att uppleva i London och något för den som inte är höjdrädd så är nog London Eye ett måste, det har blivit ett signum för London detta gigantiska moderna pariserhjul där du får en vidunderlig utsikt över staden.

Det var endast några tips på saker som du bör uppleva om du befinner dig i London en weekend, och det kanske inter finns plats för mer innan du ska sätta dig på flyget hem. Tur är att det är inte allt för långt borta och det går att boka en resa igen inom en snar framtid för att hinna med andra upplevelser i London.