Weekendtips

Nu när våren närmar sig kan det vara kul att dra iväg på en weekendresa till någon härlig storstad. Här kommer några tips på bra weekendresmål.

Rom

Även om våren är på väg så är det fortfarande ganska kallt och varför inte då dra ner till lite varmare breddgrader. I den italienska metropolen Rom är det nämligen redan vårvärme. Dessutom finns det otaliga saker att både se och göra eller vad sägs om Colosseum, Forum Romanum och Vatikanen.

Paris

Den franska huvudstaden är kanske som allra vackrast under vårmånaderna. Med Eiffeltornet som fond är Paris en härlig plats att vara på och även romantisk. Utöver finns här ju också mycket att göra i form av sevärdheter, kultur, nöje och shopping med mera.

London

Buckingham Palace, Big Ben, Hyde Park, Harrods, fotboll i toppklass och konserter. Listan på saker man kan göra i den engelska huvudstaden kan minst sagt göras lång. En sak är i alla fall saker, åker man till London i vår kommer man inte ha brist på sysselsättning.

Ett bra tips för den sportintresserade som är på weekendresa, oavsett om det handlar om Rom, Paris eller London, är att gå på någon form av sportevenemang, något som det finns gott om i storstäder, framför allt vad gäller fotboll.